Geopend: ma t/m vr 08.30 - 17.30, za 9.00 - 16.00 uur. Snel informatie nodig? Bel ons op: 078 - 614 8888
Bamendaweg 54
3319 GS Dordrecht
078 - 614 8888
info@auto-comfort.nl

Achteruitrijcamera inbouwen

Achteruit rijcamera reeds mogelijk bij Auto Comfort Dordrecht B.V.

Auto Comfort Dordrecht kan reeds vanaf € 225,00 een achteruitrijcamera voor u inbouwen. Wij beschikken over een volledig ingerichte werkplaats en professioneel personeel dat de montagewerkzaamheden met de grootste zorg voor u uitvoert. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in deze markt.

Achteruitrijcamera inbouwen? Wij adviseren en bieden een ruime keuze uit diverse modellen

Zoekt u een losse camera of een geïntegreerde camera in de kentekenverlichting van uw auto? Wij leveren systemen met en zonder beeldlijnen. Door middel van deze handige toevoeging kunt u eenvoudig de afstand tussen uw auto en het voorwerp object dat u benadert bepalen. Onze camera’s kunnen op zowel op originele systemen als after market systemen worden aangesloten.

Voorkom schade aan uw auto of die van anderen

Door middel van een achteruitrij camera kunt u schade en ongelukken voorkomen. Veel nieuwe auto’s zijn tegenwoordig standaard voorzien van een achteruitrij camera. Hiermee maakt het systeem het de bestuurder gemakkelijker en wordt achteruit rijden veiliger. Is uw auto niet standaard voorzien van een camera en wilt u toch veilig achteruit rijden?

Neem contact op met Auto Comfort Dordrecht B.V. en vraag naar de mogelijkheden.

 
Aanbieding
Nieuwsbrief
Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?
Vul dan hier je gegevens in.

Aanbieding